JPJ JÄSENYYS UUDISTUI!

Uusien toistaiseksi voimassa olevan jäsenyyksien maksutapana jatkossa korttiveloitus. Ei irtisanomisaikaa!
​​​​​​​

JÄSENYYKSIEN MAKSUTAPA UUDISTUI


MAKSUTAPANA KORTTIVELOITUS

Ei enää sähköpostitulvaan hukkuneiden laskujen metsästystä! Jäsenyysmaksut menevät jatkossa kätevästi suoraan korttiveloituksena, ilman että sinun tarvitsee tehdä mitään. Jäsenyyden oston yhteydessä syötät vain maksukorttisi tiedot ja järjestelmämme hoitaa loput.


Uudet jäsenyydet ilman irtisanomisaikaa!

Entistäkin joustavampaa treenaamista! Korttiveloituksella olevan jäsenyyden voit irtisanoa helposti milloin tahansa verkkokaupassamme. Sopimus päättyy maksetun kauden loppuun, ilman erillistä irtisanomisaikaa.


OSTA VERKKOKAUPASTAMME

Toistaiseksi voimassa olevat jäsenyydet ovat jatkossa myynnissä ainoastaan verkkokaupassamme, jotta asiakas voi oston yhteydessä itse syöttää oman maksukorttinsa tiedot järjestelmäämme. Tästä syystä myös uusien jäsenyyssopimusten ikärajaa on nostettu 16 ikävuoteen. Määräaikaisten jäsenyyksien sekä kertakorttien ikäraja on edelleen 13 vuotta.
VANHAT VOIMASSA OLEVAT JÄSENYYDET

Mikäli sinulla on toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys maksutavalla laskutus, voit vaihtaa uuteen korttiveloituksella olevaan sopimukseen ilman vanhan sopimuksen irtisanomisaikaa 31.3.24 mennessä.

MITEN TOIMIN:

1. Irtisano vanha jäsenyytesi maksetun kauden loppuun joko paikan päällä tai sähköpostitse jpj(at)jpjliikuntakeskus.fi

2. Kun vanhan jäsenyyssopimuksesi aika on päättynyt, osta uusi jäsenyys verkkokaupastamme.

Huomioithan, että jos sinulle on kerennyt jo tulla sähköpostitse seuraava jäsenyyslasku, tulee avoimet laskut maksaa ennen kuin sopimus voidaan irtisanoa.


Mikäli et halua vaihtaa jäsenyytesi maksutapaa, ei sinun tarvitse tehdä mitään. Kaikki vanhat sopimukset pysyvät ennallaan, ellei asiakas itse halua tehdä sopimukseen muutoksia.USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

​​​​​​​

KUNTOSALIN SOPIMUSEHDOT

​​​​​​​