SOPIMUSEHDOT KUNTOSALI

Sopimusehdot jäsenyyksille, määräaikaisille sekä kertakorteille.

1. TOISTAISEKSI VOIMASSAOLEVA JÄSENYYS

Jäseneksi pystyy liittymään ostamalla tuotteen JPJ JÄSENYYS verkkokaupastamme. Jäsenyys on voimassa toistaiseksi, se on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Jäseneksi liittyminen edellyttää kuukausimaksun suorittamista JPJ Liikuntakeskukselle. Tämän tuotteen ostamisen ikäraja on 16 vuotta.

Jäsenyys on aina henkilökohtainen.

Jäsenyyteen sisältyy kuntosalin rajaton käyttö aukiolojen mukaan, mutta laiteopastus ja personal trainer-palvelut eivät sisälly hintaan, ellei toisin ole mainittu.

Jäsenen tulee ilmoittaa JPJ:lle nimen, osoitteen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen sekä maksukortin tietojen muutoksesta. Nämä muutokset voit tehdä itse app:in tai nettisivujemme kautta.

Jäsenen tulee noudattaa JPJ Liikuntakeskuksella kuntosalilla esillä olevien laitteiden käyttöohjeita ja muuta opastusta, kuntoilu tapahtuu jäsenen omalla vastuulla. Jäsenen tulee myös huomioida, että JPJ:llä ei ole aina henkilökuntaa paikalla. JPJ ei vastaa henkilövahingoista, esinevahingoista eikä jäsenen menetetyn omaisuuden korvaamisesta. Jäsen vastaa itse vakuutuksistaan.


JÄSENMAKSUT

Toistaiseksi voimassa olevan jäsenyyden ostanut jäsen vastaa siitä, että jäsenmaksu on maksettu eräpäivään mennessä, alaikäisellä huoltaja on vastuussa jäsenmaksun maksamisesta.


MAKSUTAPANA KORTTIVELOITUS

Jäsenyydestä maksetaan verkkokaupassamme ensimmäinen yhden kuukauden jakso. Oston yhteydessä asiakas syöttää maksukorttinsa tiedot maksujärjestelmäänne, tältä kortilta veloitamme tulevat kuukausimaksut automaattisesti maksun eräpäivänä. Maksun eräpäivä määräytyy jäsenyyden ostopäivän mukaisesti.

Mikäli jäsenyysmaksuja halutaan maksaa 2. jäsenyyskuukaudesta eteenpäin maksutapaeduilla (ePassi, Smartum, Edenred), tulee maksu tehdä paikan päällä asiakaspalveluaikojemme puitteissa ennen ko. maksukauden veloituspäivää.

Mikäli veloituksen maksu ei mene läpi antamiesi tietojen mukaiselta maksukortilta, saat tästä huomautuksen sähköpostiisi. Jos huomautuksista huolimatta emme saa veloitusta tehtyä, katkeaa kulkuoikeutesi sekä sopimuksesi välittömästi.

Toistaiseksi voimassa olevat sopimukset, joissa maksutapana on korttiveloitus voidaan irtisanoa koska tahansa ilman irtisanomisaikaa. Voit tehdä irtisanomisen helposti verkkokaupassamme tai nettisivuillamme kohdasta Omat tiedot. Irtisanominen astuu voimaan ja kulkuoikeutesi päättyy, kun jo maksamasi aika umpeutuu.


MAKSUTAPANA LASKUTUS ​​​​​​​

(jäsenyyden ostopäivä ennen 19.2.2024)

Jäsenyyden ostopäivänä on maksettu ensimmäinen yhden kuukauden jakso, hintaan ei ole lisätty erillisiä aloitusmaksuja. Lyhyin mahdollinen jäsenyysaika on 2 kalenterikuukautta.

Jäsenyyslasku lähetetään sähköpostitse kuukausittain ja se tulee maksaa tilisiirrolla käyttäen laskulta löytyviä tietoja. Mikäli jäsenyyslaskuja halutaan maksaa maksutapaeduilla (ePassi, Smartum, Edenred), tulee maksu tehdä paikan päällä asiakaspalveluaikojemme puitteissa ennen ko. laskun erääntymistä.

JPJ Liikuntakeskuksella on oikeus siirtää maksamattomat jäsenmaksut perintään perintätoimistolle ja JPJ voi periä lisäksi jäseneltä perinnästä aiheutuneet kulut. Jos jäsen saa perintätoimistolta maksumuistutuksen tai perintäkirjeen, on hänen suoritettava maksut perintätoimiston ilmoittamia maksuohjeita noudattaen.

Toistaiseksi voimassa olevat jäsenyydet, joissa on valittu maksutavaksi laskutus voidaan päättää vain irtisanoutumalla. Sopimuksen irtisanominen tulee tapahtua joko paikan päällä asiakaspalvelun ollessa avoinna tai sähköpostitse. Laskun maksamatta jättäminen ei ole irtisanomisilmoitus. Irtisanominen astuu voimaan seuraavan täyden laskutuskauden jälkeen, joka on 1 kalenterikuukausi.


JPJ:llä on mahdollisuus harkinnan mukaan keskeyttää tai päättää asiakkaan jäsenyys jäsenmaksujen laiminlyönnin takia, tai mikäli asiakas rikkoo jäsensopimuksen ehtoja sekä turvallisuus- ja järjestyssääntöjä tai ilmapiiriin sopimattoman käytöksen takia. Myöskin JPJ:llä on oikeus keskeyttää tai päättää sopimus mikäli havaitaan, että jäsen harjoittelee suorituskykyä kohottavien aineiden, alkoholin tai huumausaineiden vaikutuksen alaisena.

Jäsenyyttä ei pysty jäädyttämään muuta kuin raskauden, armeijan tai vakavan sairauden perusteella, tällöin asiakkaan on esitettävä joko lääkärintodistus tai kutsuntatodistus. Muutos astuu voimaan aina seuraavan täyden laskutus kauden päätyttyä.



2. MÄÄRÄAIKAISET ASIAKKUUDET

Kaikki määräaikaiset kuntosalituotteemme ovat ostettavissa verkkokaupassamme sekä paikan päällä. Määräaikaisten asiakkuuksiemme ikäraja on 13 vuotta ja ne ovat aina henkilökohtaisia eikä niitä voi jakaa toisen henkilön kanssa.


10 KORTIT ovat voimassa 12 kuukautta ja ne oikeuttavat kymmeneen (10) käyntikertaan kuntosalilla.

10 KORTTI AAMU oikeuttaa kuntosalin käyttöön arkipäivisin (ma-pe) ennen klo 16.

10 KORTTI oikeuttaa kuntosalin käyttöön kaikkina viikonpäivinä aukioloaikojemme mukaisesti.

Kortin voimassaolo päättyy, kun kaikki käyntikerrat on käytetty tai kun voimassaoloaika umpeutuu. 10 kortti maksetaan kokonaisuudessaan ostohetkellä ja voimassaoloaika alkaa siitä päivästä kun kortti on ostettu.


KUUKAUSIKORTIT 1 KK, 6KK ja 12 KK ovat määräaikaisia sopimuksia, jotka päättyvät automaattisesti määräajan päätyttyä. Määräaikaiset kuntosalikortit maksetaan kokonaisuudessaan ostohetkellä ja voimassaoloaika alkaa siitä päivästä, kun kortti on ostettu. Irtisanominen kesken määräajan ei ole mahdollista.


KERTAKÄYNTI oikeuttaa yhteen (1) käyntikertaan kuntosalillamme. Kertakäynti on käytettävä 48 tunnin sisällä ostohetkestä.


Määräaikaiset kortit sekä kertakortit ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi jakaa toisen henkilön kanssa.

Asiakkaan tulee ilmoittaa JPJ:lle nimen, osoitteen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen muutoksesta. Nämä muutokset voit tehdä itse app:in tai nettisivujemme kautta.

Asiakkaan tulee noudattaa JPJ Liikuntakeskuksella kuntosalilla esillä olevien laitteiden käyttöohjeita ja muuta opastusta, kuntoilu tapahtuu omalla vastuulla. Asiakkaan tulee myös huomioida, että JPJ:llä ei ole aina henkilökuntaa paikalla. JPJ ei vastaa henkilövahingoista, esinevahingoista eikä asiakkaan menetetyn omaisuuden korvaamisesta. Asiakas vastaa itse vakuutuksistaan.

JPJ:llä on mahdollisuus harkinnan mukaan keskeyttää tai päättää asiakkaan jäsenyys mikäli asiakas rikkoo kuntosalimme sopimusehtoja, turvallisuus- ja järjestyssääntöjä tai ilmapiiriin sopimattoman käytöksen takia. Myöskin JPJ:llä on oikeus keskeyttää tai päättää sopimus mikäli havaitaan, että jäsen harjoittelee suorituskykyä kohottavien aineiden, alkoholin tai huumausaineiden vaikutuksen alaisena.



3. KULKUTUNNISTE

Kulkutunniste (mobiilisovellus tai kulkutagi) on henkilökohtainen.

Kulkutunniste on oltava aina mukana tultaessa salille eikä sillä saa päästään ketään muita salille.

Ulko-oven ollessa lukittuna jokaisen asiakkaan on tultava omalla kulkutunnisteellaan myös ulko-ovesta. Ulko-ovesta ei saa päästää muita henkilöitä samalla oven avauksella!

Tiloissamme on tallentava kameravalvonta.

Kulkutunnisteen katoamisesta on välittömästi ilmoitettava osoitteeseen; jpj(at)jpjliikuntakeskus.fi

Mikäli kulkutunnistetta käyttää joku muu henkilö tai sitä muulla tavoin käytetään väärin, eikä sen katoamisesta ole ilmoitettu kirjallisesti, seuraa siitä kirjallinen huomautus ja asiakkaalta peritään sopimussakko 100eur/käynti ja tämä voi johtaa myös sopimuksen purkamiseen.



JPJ pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin ja JPJ:llä on oikeus yksipuolisesti muuttaa näitä yleisiä sopimusehtoja. Voimassaolevat hinnat ja sopimusehdot löydät JPJ liikuntakeskuksen verkkosivuilta. Mikäli JPJ joutuu sulkemaan kokonaan tai osan kuntosalista huoltotoimenpiteiden, tappiollisen liiketoiminan, konkurssin tai valtion asettamien rajoitteiden takia, JPJ ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle mahdollisia etukäteen maksettuja palveluita/ tuotteita.


Verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot

​​​​​​​


APP KÄYTTÖOHJEET / APP INSTRUCTIONS FOR USE

Kuinka pääsen kuntosalille käyttämällä JPJ Liikuntakeskus App:ia? / How do I get to the gym using the JPJ Liikuntakeskus App?

Lue lisää


USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Tästä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lue lisää