SOPIMUSEHDOT PELIVAKIOVUORO


VAKIOVUORO on voimassa toistaiseksi jatkuen automaattisesti seuraavan kauden alusta seuraavan kauden loppuun (pois lukien kesäkausi), ellei sitä irtisanota kirjallisesti ennen kuluvan kauden loppua.
​​​​​​​

KEVÄTKAUSI 1.1. - 31.5. , SYYSKAUSI vko 33 - 31.12.
​​​​​​​


SOPIMUSEHDOT:

Vuorojen maksu tapahtuu etukäteen. Laskutus on kauden alussa ja maksuehto 30 pv netto, viivästyskorko on 7 %. Maksu liikuntaeduilla tulee suorittaa etukäteen. Liikuntaseteleillä tai vastaavalla palvelulla maksettaessa maksun käsittelyaika on noin 3 viikkoa riippuen maksutavasta. Jos lasku ko. kaudelle on ehditty lähettää, maksuja ei oteta enää vastaan. Jos seteleitä/maksuja ei ole tuotu kauden ensimmäisen kuukauden loppuun mennessä, muuttuu maksu tehtäväksi laskutuksen kautta. Oikeudet hinnan muutoksiin pidätetään.

Vakiovuoroalennuksen saamisen edellytyksenä on vakiovuoron varaaminen syyskaudelle vähintään viikoille 33/34 - 52 tai kevätkaudelle viikoille 1 - 22. Vakiovuoroalennukset koskevat vain varattuja vakiovuoroja, eivät irtovuoroja.

Vuoron siirtoehdot: vakiovuoron voi siirtää pelattavaksi aikaisintaan 1 kk ennen ja viimeistään
1 kk jälkeen vakiovuoropäivän, ilmoittamalla siitä viimeistään 2 vuorokautta ennen vuoron alkua JPJ:n asiakaspalveluun. Jos peruutus tulee myöhemmin, saa uuden vuoron vain, jos peruttu vuoro saadaan myytyä edelleen. Ajoissa peruutetut vuorot hyvitetään ainoastaan samanarvoisina pelivuoroina.

Sopimuksen irtisanominen on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen jpj(at)jpjliikuntakeskus.fi.

Sopimuksen irtisanominen Syyskauden loppuun tulee tehdä 31.12. mennessä tai Kevätkauden loppuun 31.5. mennessä. Jos sopimus irtisanotaan kesken kauden, muuttuu vuoro normaaliksi pelivuoroksi ja hinta määräytyy normaalin hinnaston mukaan. Annettu vakiovuoroalennus tullaan perimään takaisin. Sitoudun luopumaan vuorostani, mikäli aikaa tarvitaan koulutus- tai kilpailukäyttöön. Nämä peruutukset hyvitetään uutena vuorona saman kauden aikana.

​​​​​​​
Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä Suomen lakia ja EU:n yleistä tietosuoja-asetusta. Tietosuojaseloste löytyy nettisibuiltamme www.jpjliikuntakeskus.fi