KUNTOSALIKORTIT JA JÄSENYYDET OVAT HENKILÖKOHTAISIA

Haluaisimme muistuttaa kuntosalin käyttäjiämme, että kaikki kuntosalikortit sekä jäsenyydet ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi jakaa toisen henkilön kanssa.

Kuntosalin käyttöön oikeuttavat jäsenyydet, kertakortit sekä kulkutunnisteet (mobiilisovellus tai kulkutagi) ovat aina henkilökohtaisia.

Kulkutunniste on oltava aina mukana tultaessa salille eikä sillä saa päästään ketään muita salille.

Myöskään 10 KORTTEJA ei voi jakaa toisen henkilön kanssa. Sisään tullessa käyntikerrat päivittyvät pienellä viivellä, jotta samalla käynnillä pääsee sekä ulko-ovesta, että portista sisälle. Tästä syystä kaksi henkilöä EI VOI tulla samalla kulkuoikeudella peräkkäin sisään.

Jokaisen asiakaspalveluaikojemme ulkopuolella treenaavan salikäyttäjän on oltava rekisteröitynyt asiakkaaksemme. Ainoastaan asiakaspalvelun kassalta ostetulla kertakäynnillä voi käydä kuntosalilla ilman rekisteröitymistä.

Ulko-oven ollessa lukossa, jokaisen asiakkaan on tultava omalla kulkutunnisteellaan myös ulko-ovesta. Ovesta ei saa päästää muita henkilöitä samalla oven avauksella!


Tiloissamme on tallentava kameravalvonta.

KULUNVALVONNAN OHITTAMINEN SEKÄ PORTIN YLI TAI ALI KULKEMINEN ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!
​​​​​​​


Kaikki kuntosalin sopimusehdot voi lukea klikkaamalla tästä.

Kulkutunnisteen katoamisesta on välittömästi ilmoitettava osoitteeseen; jpj(at)jpjliikuntakeskus.fi

Mikäli kulkutunnistetta käyttää joku muu henkilö tai sitä muulla tavoin käytetään väärin, tai sen katoamisesta ole ilmoitettu kirjallisesti, seuraa siitä kirjallinen huomautus ja asiakkaalta peritään sopimussakko 100eur/käynti ja tämä voi johtaa myös sopimuksen purkamiseen.Pidetään kaikki säännöistä kiinni ja nautitaan treenihetkistä!