KUNTOSALIKORTIT JA JÄSENYYDET OVAT AINA HENKILÖKOHTAISIA

Haluaisimme muistuttaa kuntosalimme asiakkaita, että kaikki kuntosalikortit sekä jäsenyydet ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi jakaa toisen henkilön kanssa.

Olemme viime aikoina huomanneet useita kuntosalin kulkuoikeuden väärinkäytöksiä sisääntuloissa, joten haluaisimme nyt muistuttaa kaikkia kuntosalimme käyttäjiä siitä, kuinka kulkuoikeuksia on sallittua käyttää.


Kuntosalin käyttöön oikeuttavat jäsenyydet, kertakortit sekä kulkutunnisteet (mobiilisovellus tai kulkutagi) ovat aina henkilökohtaisia.


Kulkutunniste on oltava aina mukana tultaessa salille eikä sillä saa päästään ketään muita salille.

Jokaisen asiakaspalveluaikojemme ulkopuolella treenaavan salikäyttäjän on oltava rekisteröitynyt asiakkaaksemme ja tultava sisään omalla henkilökohtaisella kulkutunnisteellaan.

Ainoastaan asiakaspalvelun kassalta ostetulla kertakäynnillä voi käydä kuntosalilla ilman rekisteröitymistä.

Myöskään 10 KORTTEJA ei voi jakaa toisen henkilön kanssa. Sisään tullessa käyntikerrat päivittyvät pienellä viivellä, jotta samalla käynnillä pääsee sekä ulko-ovesta, että portista sisälle. Tästä johtuen sekä turvallisuussyistä kaksi henkilöä EI VOI tulla samalla kulkuoikeudella sisään.

Ulko-oven ollessa lukossa, jokaisen asiakkaan on tultava omalla kulkutunnisteellaan myös ulko-ovesta. Ovesta ei saa päästää muita henkilöitä samalla oven avauksella!


Tiloissamme on tallentava kameravalvonta.

KULUNVALVONNAN OHITTAMINEN, PORTIN YLI TAI ALI KULKEMINEN SEKÄ TOISEN HENKILÖN KULKUOIKEUDELLA SISÄÄNTULO ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!


Ongelmatilanteissa paikan päällä voit soittaa ulko-ovestamme löytyvään päivystysnumeroomme. (Annathan puhelun soida tarpeeksi pitkään, jotta se ehti yhdistyä päivystävälle henkilölle.)​​​​​​​


Kaikki kuntosalin sopimusehdot voi lukea klikkaamalla tästä.

Kulkutunnisteen katoamisesta on välittömästi ilmoitettava osoitteeseen; jpj(at)jpjliikuntakeskus.fi

Mikäli kulkutunnistetta käyttää joku muu henkilö tai sitä muulla tavoin käytetään väärin, tai sen katoamisesta ei ole ilmoitettu kirjallisesti, seuraa siitä kirjallinen huomautus. Asiakkaalta peritään sopimussakko 100eur/käynti ja tämä voi johtaa myös sopimuksen purkamiseen.


Pidetään siis kaikki säännöistä kiinni ja nautitaan treenihetkistä!


Syysterveisin,

JPJ Liikuntakeskuksen yrittäjät

​​​​​​​


SOPIMUSEHDOT KUNTOSALI

Sopimusehdot jäsenyyksille, määräaikaisille sekä kertakorteille.

Lue lisää

UKK - USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Tästä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lue lisää