VAKIOVUOROVARAUKSET KEVÄTKAUDELLE 2023 ON NYT TALLENNETTU

Vakiovuorojen ennakkomaksujen tuominen kevätkaudelle 2023 on mahdollista tästä viikosta alkaen.

VAKIOVUOROVARAUKSET ON TALLENNETTU KEVÄTKAUDELLE 1.1.-31.5.2023.

Mikäli sinulle ei tullut tilausvahvistusta sähköpostiisi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jos haluat tehdä muutoksia varauksiisi tai irtisanoa vakiovuorosopimuksesi, teethän sen ennen kuluvan syyskauden loppua.


VASTAANOTAMME ENNAKKOMAKSUJA KEVÄÄN VUOROILLE 28.1.23 SAAKKA.

Jos sinulla on vuodenvaihteessa vanhenevia maksutapaetuja, joita haluat käyttää vuorosi maksuun, ruuhkien välttämiseksi suosittelemme tuomaan ne ennen joulukuun viimeisiä viikkoja.

Jos olet valinnut maksutavaksi laskun, saat laskun valitsemasi tavan mukaisesti kauden alettua.


PANKITETUT SIIRTOVUOROT tulee pelata ennen syyskauden päättymistä.

Siirtovuorojen pankittaminen verkkokauppaan saldoksi on otettu testikäyttöön 1.11.22 alkaen.

Vakiovuorojen pankitettujen vuorojen maksuun käytetyt saldot ovat jatkossa näkyvissä verkkokaupassamme kassalla maksutapaa valittaessa. Voit itse siis varata verkkokaupan kautta korvaavan vuoron peruutetun vuoron tilalle.

Jos olet tällä kaudella laittanut vuorojasi ''kortille'' ja sinulla ei näy verkkokaupassa varausta tehdessä maksutavoissa käytettävää saldoa, varaathan siirtovuorot puhelimitse niin saadaan myös vanhaan malliin kirjatut vuorot käytettyä.

HUOM! Tarkistathan ennen puhelinvarausta saldosi tilanteen verkkokauppasta, Mikäli sinulla on siirtovuorojen saldoja sähköisessä muodossa, me emme voi hallinoida niitä, vaan sinun tulee varata korvaavat vuorot itse suoraan verkkokaupastamme.Mikäli olet vakiovuoronhaltija, mutta et saanut tätä tiedotetta sähköpostitse, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme paikan päällä tai sähköpostitse jpj(at)jpjliikuntakeskus.fi.