SYYSKAUSI ALKAA ma 14.8.2023

Vakiovuorot jatkuvat ma 14.8. alkaen ja asiakaspalvelumme siirtyy syyskauden aukioloaikoihin.

VARAA VAKIOVUOROSI NYT!

Syyskaudelle (14.8.-31.12.23) on vielä vapaita vuoroja, varaa siis omasi nyt ja varmista onnistuneet pelit joka viikko!

Vakiovaraukset sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Vakiovuorosopimus on aina voimassa toistaiseksi ja sen voi päättää syys- tai kevätkauden loppuun kirjallisella ilmoituksella. Vakiovuorojen sopimusehdot voit lukea tästä.


JATKUVAT VAKIOVUOROT

Kevätkaudelta jatkuvat vakiovuorot on tallennettu varausjärjestelmäämme 5.7.23, jolloin vakiovuoronhaltijoille on lähetetty vuorosta sähköpostitse tilausvahvistus sekä erillisessä viestissä pinkoodi sisään pääsyä varten.

Vuorosi ajankohdan sekä oman pinkoodisi voit tarkistaa myös kirjautumalla verkkokauppaamme ja avaamalla ''omat tiedot'' sivun oikeasta yläkulmasta. Muistathan jakaa pinkoodin myös pelikavereillesi, jos on kesän aikana päässyt koodit unohtumaan!


Mikäli haluat tehdä muutoksia vuoroosi tai perua vakiovarauksesi syyskaudelta, tulee nämä tehdä sähköpostitse ennen kauden alkua 13.8.23 mennessä.


VUOROJEN MAKSU MAKSUTAPAEDUILLA

Vakiovuorojen ennakkomaksut maksutapaeduilla (epassi, smartum, edenred) on suoritettava hallin kassalle asiakaspalveluaikojemme puitteissa 15.9.23 mennessä. Tämän jälkeen järjestelmämme lähettää jäljellä olevista maksuista laskun, jonka maksu on suoritettava verkkopankissa laskun tietoja käyttäen.Asiakaspalvelu avoinna 14.8.23 alkaen

MA 10-20

TI - TO 15-20

PE 10-15

LA suljettu

SU 15-20

​​​​​​​

Verkkokauppamme palvelee 24/7 !

​​​​​​​