SULKASATO-PELIT SYKSY 2024

Syksyn sulkasato-pelit JPJ Liikuntakeskuksella jatkuvat!

Tervetuloa pelaamaan!

Sulkasato-peleihin ilmoittautuneet pelaajat ovat saaneet jälleen oikeuden varata sulkasato-pelejä sopimushintaan.

Pelivuorot maksutavalla ''maksu kassaan'' on mahdollista varata kategoriasta ''SULKASATO'' löytyvästä tuotteesta ''SULKASATO''. Huomioithan, että tällä maksutavalla voit varata pelivuoroja ainoastaan asiakaspalveluajoillemme. Voit maksaa varauksesi myös verkkokaupassamme etukäteen, jolloin pääsette pelaamaan ilman kassalla jonottamista!

Mikäli olet ilmoittautunut pelaamaan sulkasato-pelejä, mutta sinulla ei näy ko. tuote verkkokaupassamme varmista ensin, että olet kirjautunut sisään verkkokauppaamme. Jos kirjautumisesta huolimatta et pääse varaukseen tai olet rekisteröitynyt asiakkaaksemme 9.9.24 jälkeen otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.



PELIVARAUKSET ASIAKASPALVELAIKOJEMME ULKOPUOLELLA

Sulkasadon sopimushintoja on mahdollista hyödyntää myös asiakaspalveluaikojemme ulkopuolella varaamalla pelivuorot normaalin sulkapallo varauskalenterimme kautta. Tällöin varauksen maksu tehdään vuoronvarauksen yhteydessä etukäteen verkkokaupassamme.

Pelikenttämme ovat avoinna vuoden jokaisena päivänä klo 07-23.

Verkkokauppamme palvelee 24/7.


VARAA NYT





ASIAKASPALVELUMME ON AVOINNA:​​​​​​​

MA 10-20

TI 15-20

KE 15-20

TO 15-20

PE 10-16

LA SULJETTU

SU 16-20


Tavoitat meidät myös sähköpostitse tai App:istamme sekä alta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.


Ongelmatilanteissa paikan päällä voit soittaa ulko-ovestamme löytyvään päivystysnumeroomme (Annathan puhelun soida tarpeeksi pitkään, jotta se ehtii yhdistyä päivystävälle henkilölle.)


UKK - USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Tästä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lue lisää