REKISTERÖITYMINEN JA PINKOODIT

TIEDOITE VAKIOVUOROLAISILLE

Hyvä vakiovuorolainen,


Pyydämme kaikkia vakiovuoron haltijoita rekisteröitymään uuteen järjestelmäämme käyttämällä samaa sähköpostiosoitetta, joka meille on ilmoitettu vakiovuorovarauksen yhteydessä. Tämä on tärkeää, jotta vakiovuoro yhdistyy käyttäjätunnukseesi ja saat pin-koodin vuorollesi.

Mikäli käytössäsi oleva sähköposti osoite on muuttunut, ilmoitathan siitä ENNEN rekisteröitymistäsi, jotta saamme sen vaihdettua järjestelmään oikeaksi.


OHJEET REKISTERÖITYMISEEN:

  1. Mene nettisivuillemme www.jpjliikuntakeskus.fi
  2. Oikeassa yläkulmassa löydät kohdan ’’Rekisteröidy’’ klikkaa siitä sivu auki
  3. Täytä yhteystietosi
  4. Klikkaa RekisteröidyPIN-KOODI:

Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudu sisään (sivun oikeasta yläkulmasta) käyttämällä rekisteröitymisen yhteydessä laittamaasi sähköpostia ja salasanaa.

  1. Klikkaa oikeassa yläreunassa näkyvää omaa nimeäsi ja
  2. Valitse OMA TILI (tai OMAT TIEDOT verkkokaupan puolella)
  3. Klikkaa auki KULKUOIKEUDET
  4. Tällä sivulla näkyy ’’PINKOODINI’’ ja sen alla 5 numeroinen koodi.Mikäli sinulla ei näy koodia, varmistathan, että olet käyttänyt oikeaa sähköpostiosoitetta. Jos tiedot ovat oikein ja koodi ei näy, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.


Pelipuolen asiakkaat pääsevät jatkossa sisään pin-koodin avulla.

Vuoron haltijan tehtävä on siis jakaa koodi kaikille vuorolla pelaaville henkilöille, jotta he pääsevät sisään.

Vuoron haltija on myös vastuussa siitä, kuka koodia käyttää. Koodi on toiminnassa 15 min ennen vuoron alkua ja 15 min vuoron päättymisen jälkeen. Ulos pääsee kulkemaan aina ilman koodia. Koodien käyttö on astunut voimaan ja sisääntulon portista kuljetaan pinkoodia käyttäen.


Vakiopelivuorojen siirrot on mahdollista tehdä vain puhelimitse 019 722422 tai sähköpostitse. Irtovuoroja voit varata ja hallinoida verkkokauppamme kautta.


Valo-ohjauksien puutumisen vuoksi pelaamaan pääsee toistaiseksi vain asiakaspalvelumme aukioloaikoina. Kun saamme valo-ohjaukset rakennettua valmiiksi, aukioloajat laajenevat myös pelipuolella.


Asiakaspalvelumme ollessa avoinna ulko-ovi sekä kentille johtavat ovet ovat avoinna, mutta sisäänkäynnin sakaraporttiin jokainen pelaaja tarvitsee koodin.

Asiakaspalvelumme ollessa suljettu koodi tarvitaan myös ulko-oveen sekä kentille johtaviin oviin.


Tämä kaikki on opettelua puolin ja toisin, joten pyydämme teiltä kärsivällisyyttä
ja toivotamme mukavia pelihetkiä!