KEVÄTKAUSI PÄÄTTYY 31.5.2024

Asiakaspalvelumme siirtyy kesäaikoihin 1.6. alk.
​​​​​​​

KIITOS KULUNEESTA KAUDESTA!

Toukokuun ajan vakiovuorot pyörivät vielä normaalisti ja kevätkausi päättyy pe 31.5.2024.


MUISTA KÄYTTÄÄ PANKITETUT PELIVUOROSI AJOISSA!

Pankitetut pelivuorot on tallenettu vakiovuoron haltijalle verkkokauppaan.

Voit siis varata korvaavat vuorot juuri silloin, kun itsellesi sopii. Käytettävissä olevat siirtovuorot näkyvät verkkokaupassa vuoron varauksen yhteydessä ponnahdusikkunassa, josta valitaan pelivarauksen kesto. Siirtovuorojen käyttö toimii siis samaan tapaan, kuin pelipuolen 10 kortti. Käyttöohjeet löytyvät tästä.​​​​​​​

Tammi-Huhtikuussa siirretyt vuorot tulee pelata kevätkauden loppuun 31.5.2024 mennessä.

Toukokuussa siirretyt vuorot tulee pelata viimeistään su 11.8.2024 mennessä.


Vuorojen siirrot JA PANKITUKSET VOIT tehdä sähköpostitse

Vuoroja ei voi muuttaa rahaksi eikä niitä voi siirtää pelattavaksi syyskaudelle. Voit tarkistaa vuorosi tilanteen hallilta tai verkkokaupastamme vuoron varaajan tunnuksilla oikeasta yläkulmasta löytyvistä omista tiedoistasi.​​​​​​​SYYSKAUSI KÄYNNISTYY MA 12.8.2024

Vakiovuorot jatkuvat automaattisesti vko 33 alkaen.

Mikäli haluat muuttaa peliaikaasi tai päättää vakiovuorosopimuksesi ilmoitus tulee tehdä ke 31.5.2024 mennessä. Syyskauden vuorot tallennetaan järjestelmäämme kesäkauden aikana. Saat vuoroista tilausvahvistuksen, kun ne on tallennettu.

​​​​​​​Hinnastoomme ei ole vielä tulossa muutoksia syyskaudelle 2024, mutta kevätkaudelle 2025 joudumme tarkastelemaan hinnastoamme uudelleen.


Haluamme vielä muistuttaa, että vaikka hallille pääseekin jo 30 minuuttia ennen oman vuoron alkua, annattehan edellisen vuoron pelaajille pelirauhan.

Kenttien läheisyydessä on rajalliset tilat odotella oman vuoron alkamista, joten toivoisimme, että jos olet kovin ajoissa liikkeellä vuoron alun odotteluun käytettäisiin mieluummin esimerkiksi kahvion tiloja.

Kentälle saa mennä vasta kellon soitua. Tämä koskee myös kentän laidalla olevia vaihtopenkkejä, mikäli edelliset pelit on vielä käynnissä.Kesäkausi 1.6.-11.8.2024


ASIAKASPALVELU ON AVOINNA KESÄKAUDELLA 1.6.-11.8.


MAANANTAISIN klo 15-19

Tavoitat meidät myös nettisivujemme tai app:imme kautta.
Akuuteissa ongelmatilanteissa voit soittaa paikan päältä löytyvään numeroomme.


LIIKUNTAKESKUKSEMME ON AVOINNA JOKA PÄIVÄ 06-24.
HUOM! Asiakaspalvelun ollessa suljettu sinulla täytyy olla henkilökohtainen voimassa oleva kulkuoikeus kuntosalille tai etukäteen varattu ja maksettu varaus pelikentille.

Tiloissamme on tallentava videovalvonta!

VERKKOKAUPPAMME PALVELEE 24/7VAKIOVUOROT KESÄKAUDELLE 1.6.-11.8.2024 ALE HINTAAN.


Tennis 18 € / tunti (norm. 20-27 €)

Sulkapallo / Pickleball 13 € / tunti (norm. 15-18 €)

Squash / Racketball 13 € / tunti (norm. 15-18 €)

Salibandy 42 € / tunti (norm. 60 €)


Alennuksen saamiseksi vakiovuoro tulee varata koko kesäkaudelle (1.6.-11.8.24). Alennushinnat ovat voimassa kaikkina aikoina sekä viikonpäivinä.

Vakiovuoro varaukset asiakaspalveluaikoinamme paikan päällä tai puhelimitse 019 722 422 , muina aikoina sähköpostitse tai nettisivujemme yhteydenottolomakkeella.

Kesän vakiovuoroja koskevat samat sopimusehdot kuin vakiovuoroja kevät- ja syyskaudella. Vuoroja ei voi siirtää pelattavaksi kesäkauden ulkopuolelle, vaan kaikki vuorot tulee pelata kesäkauden aikana.
AVOIMIA SALIBANDY LAUKOMISVUOROJA AVATTU!

Haluaisitko harjoitella salibandytaitojasi, mutta ei löydy pelikavereita, joiden kanssa varata pelivuoro? Olemme avanneet avoimia pelivuoroja laukomista varten.

Lue lisää


USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Tästä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lue lisää