REKISTERÖIDY NYT!

JPJ Liikuntakeskus App on nyt ladattavissa sovelluskaupastasi!


Olemme siirtyneet käyttämään WiseGym kulunvalvontajärjestelmään.

​​​​​​​

Jotta voisimme palvella teitä vieläkin paremmin olemme päättäneet siirtyä käyttämään kulunvalvontajärjestelmää. 1.10.2022 alkaen rekisteröityneenä käyttäjänä pääset salille vuoden jokaisena päivä klo 6.00-24.00 (sisään viim. klo 23.00). HUOM! Pelipuoli avautuu asiakaspalveluaikojen ulkopuolisille ajoille myöhemmin, kun saamme valo-ohjaukset toimimaan automaattisesti.

​​​​​​​

VOIT REKISTERÖITYÄ PAINAMALLA TÄSTÄ TAI SIVUN YLÄREUNASTA LÖYTYVÄSTÄ REKISTERÖIDY-PAINIKKEESTA.

​​​​​​​

Kaikki kuntosalikortit tullaan muuttamaan tulevaisuudessa sähköiseen muotoon, joten rekisteröityminen on välttämätöntä. Mikäli sinulla on voimassa oleva KK- tai 10K-kortti pyydämme sinua rekisteröitymään käytäjäksi ja lataamaan sovelluksemme valmiiksi ennen seuraavaa salille tulo kertaa. Kun saavut salille treenaamaan siirrämme korttisi sähköiseen muotoon kassalla.

JPJ Liikuntakeskus puhelinsovelluksen avulla pääset kuntosalille myös asiakaspalveluaikojemme ulkopuolella. Jatkossa pystyt ostamaan kuntosalijäsenyyden, KK- ja 10 kortit sekä kertakäynnin suoraan verkkokaupastamme, kulkuoikeutesi päivittyy käyttäjätunnukseesi heti ostoksen maksun jälkeen.


Lisäksi irto pelivuorojen varaaminen on muuttunut tehtäväksi verkkokauppamme kautta. Voit siis varata ja maksaa pelivuorosi juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Pelaamaan pääset kulkukoodilla, toistaiseksi pelikentät ovat avoinna ainoastaan asiakaspalvelumme olessa avoinna.

VAKIOVUOROLAISET HUOM! Pelivuorojen sisään pääsy tapahtuu kulkukoodilla. Vakiovuoron haltijan tulee rekisteröityä käyttäen samaa sähköpostiosoitetta, jonka on ilmoittanut meille vuoronsa yhteydessä. Tämän sähköpostiosoitteen avulla käyttäjätilisi yhdistyy sinulle varatun vakiovuoron kanssa. Vakiovuorojen varauksen ja siirrot edelleen ainostaan puhelimitse, sähköpostilla tai paikan päällä.


Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, ota yhteyttä henkilökuntaamme!

​​​​​​​