VARAA VAKIOVUOROSI NYT!

Vakiovuoron varaaminen on mahdollista milloin tahansa!

VARAA VAKIOVUOROSI NYT!

Syyskaudelle (-31.12.24) on vielä vapaita vuoroja, varaa siis omasi nyt ja varmista onnistuneet pelit joka viikko!

Vakiovuoron varaaminen on mahdollista ympäri vuoden, alennuksen saaminen edellyttää kuitenkin vähintään kymmentä (10) varattua pelivuoroa.

Vakiovaraukset sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Vakiovuorosopimus on aina voimassa toistaiseksi ja sen voi päättää syys- tai kevätkauden loppuun kirjallisella ilmoituksella. Vakiovuorojen sopimusehdot voit lukea tästä.


MIKSI VALITA VAKIOVUORO?

Vakiovuorolaisena varmistat, että pääset pelaamaan suosikkilajiasi joka viikko juuri sinulle sopivaan aikaan. Saat vuorosi edullisempaan hintaan ja tarjoamme vakkarilaisille alennuksen myös kaikista irtovuoroista lajista riippumatta.

Pelikenttämme ovat avoinna joka päivä klo 07.00-23.00, joten pelaamaan pääset aamusta iltaan, juuri silloin kun sinulle sopii.


VUOROJEN MAKSU MAKSUTAPAEDUILLA

Voit hyödyntää maksutapaetujasi (epassi, smartum, edenred) myös vakiovuorojen maksuun. Vakiovuorojen ennakkomaksut maksutapaeduilla on suoritettava hallin kassalle asiakaspalveluaikojemme puitteissa ennen ko. laskun erääntymistä. Tämän jälkeen järjestelmämme lähettää jäljellä olevista maksuista laskun, jonka maksu on suoritettava verkkopankissa laskun tietoja käyttäen.